Zet de spinazie op in een bodempje water en laat de groente ontdooien.
Kook de tortellini in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing
gaar.
Snijd de blauwe kaas en de Mozzarella in kleine blokjes.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.
Roer beide soorten kaas met de crème fraîche door de spinazie.
Breng de spinaziesaus met zout en peper op smaak, schep de saus door de
afgegoten pasta en strooi er de pijnboompitten over.
Strooi aan tafel de geraspte kaas over het gerecht.
Variatie:
Bak 1 gesnipperde ui en 150 gr champignons in plakjes kort en roer dit door de
spinazie.
Gebruik een andere kaas: 100 gr sjalotjes-roomkaas en blokjes Kernhem.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |